Området omkring A/B Halland

A/B Halland ligger først på Amager tæt ved Amagerbro st. Vi er tæt på hovedbanegården og indre by samtidig med at vi har Amager Fælled og Amager strandpark indenfor kort cykelafstand. Foreningen ligger på to rolige gader (Hallandsgade og Norgesgade) i et skønt lille kvarter. 

 

Ca. 10 min væk

Inden for 10 min har du alt hvad du har brug for! Se et lille udsnit nedenfor. 

 

  • 250 m til Metro (Amagerbro).
  • 300 m til Amager Centret (72 butikker).
  • 500 m til Københavns Universitet Amager (KUA).
  • 1000 m til Amager Fælled (ca. 2 min på cykel eller 10 min på gå ben).
  • 1800 m til Islands Brygge og Havnebadet
  • 3300 m til Amager Strandpark (ca. 10 min på cykel).

 

Links:

Amager Standparken

Amager Fælled

Amager Centret

 

Om Amager

Amager (udtales typisk Arma'r) er en ø i Øresund på 96,29 km² tæt på Sjællands østkyst.
 
Der bor 174.179 mennesker på Amager (1. januar 2011), som er Danmarks tættest befolkede ø. En person der er født eller er bosiddende på øen Amager, bliver kaldt en amager (udtales a'mager) eller (spøgende) amagerkaner.
 
Øen består mest af lavt frugtbart land. Amager er i det 20. århundrede gjort større ved inddæmning af Kalveboderne. Nu er store dele af Amager bymæssigt bebygget, selvom Dragør og Kastrup stadig har landbrug, skov og naturområder. Desuden er øen omkranset af strande.
 
Administrativt er øen delt i Københavns Kommune, Tårnby Kommune og Dragør Kommune. Den københavnske del er opdelt i bydelene Amager Øst og Amager Vest.
 
Amager er forbundet med Sjælland via en række broer og tunneler og med Sverige via Øresundsbroen (eller Øresundsbron).

Områdekort

Med kortet ovenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen eller navigationspilene (øverst til venstre) til at panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug skyderen til at zoome ind og ud, eller brug tasterne + og -.

Klik på "Kort" i øverste højre hjørne af kortet for at se vejkort-visning i stedet for satellitfotos.

Street View

Med Street View ovenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.


Vis stort kort
Vis stort kort